Aktualności

Data
przyjazdu
Data
wyjazdu

Restaurant Week

01 marca 2022
Miło nam poinformować, że nasza Restauracja bierze udział w wiosennej edycji Festiwalu Restaurant Week!
Zapraszamy 23 marca -10 kwietnia na trzydaniowe autorskie menu w wersji mięsnej lub roślinnej.

Rezerwuj już teraz najlepsze stoliki i przywitaj wiosnę razem z nami.
Nasze festiwalowe menu:
Menu A
Przystawka
Ceviche z halibuta
Danie główne
Krewetki grillowane / mus z żółtych pomidorów i pasty curry / soliród / ryz shari
Deser
Panna cotta kokosowa / karmel z czekoladą / coulis z mango i marakui
Menu B
Przystawka
Rillettes wieprzowy / proziak / ćwikła z ogórkiem kiszonym
Danie główne
Pierś z kaczki sous vide / pureae z kapusty czerownej / parmezanowe ziemniaczki / sos z czarnego bzu
Deser
Panna cotta kokosowa / karmel z czekoladą / coulis z mango i marakui

Dodatkowo każdy pełnoletni Gość otrzyma w prezencie cocktail Martini Fiero & KinleyTonic

Do zobaczenia przy stole.

Newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij