Andrzejkowe menu
Zupy
Krem pomidorowy z kulkami mozzarelli
Orientalna zupa z kaczki z makaronem ryżowym
Barszczyk czerwony uszkami
Zupa królewska z kurczkiem podana z plastrem cytryny
Dania główne
Cordon blue z ziemniakami opiekanymi i surówką
Filet z kurczaka z sosem słodko pikantnym, z frytkami i mixem sałat
Filet z miruny pod sosem beszamelowo - cebulowym zapiekany serem, podany z puree ziemiaczanym i surówką
Eskalopki z polędwiczek podane na sosie chrzanowym, puree ziemiacznym i sałatką z buraczków
Desery
Panna cotta z sosem owocowym, kruszonką i cukrem miętowym
Rolada bezowa z malinami
Jabłko pieczone z konfiturą żurawinową
Zapraszamy
Rezerwacja:
recepcja@dworzbozenna.pl
+ 48 675 29 78, + 603 120 582