Miedzy 22 marca a 30 kwietnia dajcie się porwać kulinarnej przygodzie.
Zamówcie trzydaniowe autorskie menu w wersji mięsnej lub roślinnej.
Nasze festiwalowe menu:
Przystawka:
Grzanka, sos aioli, plastry ogórka, rzodkiewka, avocado, mięta, bób, chili
Danie główne:
Dorada, mus z papryki piquillo, gnocchi, żółte pomidory, orzechy włoskie, szpinak, marynowany burak
Deser:
Ziemia jadalna, frużelina jagodowa, mascarpone, mięta
Menu B
Przystawka:
Grzanka, sos aioli, karkówka sous vide, pesto bazyliowe
Danie główne:
Udko z kaczki w kaczki w karmelu, kluski z batatów, marynowana kapusta czerwona
Deser:
Ziemia jadalna, frużelina jagodowa, mascarpone, mięta
Dodatkowo każdy pełnoletni Gość otrzyma w prezencie cocktail Martini Fiero & KinleyTonic
Zobaczcie opinie po poprzednich festiwalach:
Do zobaczenia przy stole.