Miedzy 22 marca a 30 kwietnia dajcie się porwać kulinarnej przygodzie.
Zamówcie trzydaniowe autorskie menu w wersji mięsnej lub roślinnej.
Nasze festiwalowe menu:
Przystawka: 
Grzanka, sos aioli, plastry ogórka, rzodkiewka, avocado, mięta, bób, chili
Danie główne: 
Dorada, mus z papryki piquillo, gnocchi, żółte pomidory, orzechy włoskie, szpinak, marynowany burak
Deser: 
Ziemia jadalna, frużelina jagodowa, mascarpone, mięta

 Menu B
Przystawka: 
Grzanka, sos aioli, karkówka sous vide, pesto bazyliowe
Danie główne: 
Udko z kaczki w kaczki w karmelu, kluski z batatów, marynowana kapusta czerwona
Deser: 
Ziemia jadalna, frużelina jagodowa, mascarpone, mięta

Dodatkowo każdy pełnoletni Gość otrzyma w prezencie cocktail Martini Fiero & KinleyTonic
Zobaczcie opinie po poprzednich festiwalach:




Do zobaczenia przy stole.